Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

Mandala- kristály

2011.09.02

mandala121.jpg

 

Ősi szanszkrit hagyományok alapján 

A MANDALA ÉKSZEREKET kézi munkával, valódi kristályokból készítik. Kilenc drágaköve összegyűjti számodra a pozitív rezgéseket. A kristályok anyagát, színét, tájolását a MANDALA KÓD határozza meg.

MANDALA a kör alakú külső világmindenség és belső énünk sűrített mása. A szabályos, ritmikusan ismétlődő minták képesek energia rendszerünket befolyásolni.

Te, aki viseled, eddig rejtett képességeket fedezel fel magában. Feltárulnak eddig nem remélt lehetőségek, megtanulsz túljutni a nehézségeken. Képessé válsz, hogy a külső világ és önmagad között összhangot teremtsél.
 


A MANDALA KÓD kilenc kristályba sűríti a boldogság elemeit:
 
Védelem
A kezdőponton a JADE. Képessé tesz saját erősségeidet felmérni, aktivizálni. Megszabadít a szorongásoktól, félelmektől. Optimistán láttatja a világot.

 

Bőség
Az óramutató járása szerint haladva az észak-keleti ponton egy nagyon értékes drágakő, az OLIVIN segít, hogy bevonzhasd a bőséget. Ehhez talán meg kell változtatnod a viszonyod a pénzhez. 

Önbizalom
A CITRIN NÖVELI az önbizalmadat. függetlennek lenned a külső körülményektől, mások ítéletétől, véleményétől. A világos sárga drágakő Kelet felé támogat abban is, hogy szüntelenül tanulj és képezd magad. 


Szerelem, szeretet
A RÓZSAKVARC évezredek óta a szerelmesek kedvenc köve, romantikus hangulatba hoz, vonzza a szerelmet. Arra ösztökél, hogy képes legyél kifejezni a háládat és segíthess másokon.

Siker
A VÖRÖS KARNEOL a győztesek köve Délen. Bátorít, hogy napról napra új célokat tűzzél ki magad elé, majd az elért sikernek felszabadultan tudj örülni.


Relaxálás
Az AKVAMARIN figyelmeztet, mennyire fontos az életedben a megérdemelt pihenés.Ahhoz, hogy bírjad és elviseld a stresszt és ne csak a célokat hajszold szüntelenül, kell a rendszeres lazítás.

Egészség
Ápold a tested, legyél fitt. A TÜRKIZ elhozza neked a nyugati kék tengerek lágy hullámait, a patakok csobogását. SPA - így szól a latin mondás: „sanus per aquam”, vagyis Egészség a Víz Által.

Spiritualitás - lélek
Nem feltétlenül kell kicsavarodott pozícióban órákig meditálnod, hogy az AMETISZT segítségével megtisztítsd a lelked a negatív rezgésektől. Használd ki  a spirituális energiákból feléd áramló segítséget és tanulj megbocsájtani.

Harmónia
Tudatunkban folyamatos változás, fejlődés zajlik. Belső energiáink nem azonos ritmusban érik el a rétegek határait. Természetes, hogy a különböző kristályok rezgéshullámait is harmonizálni kell.


forrás: http://www.mandalakristaly.hu/